Alla inlägg den 14 mars 2010

Av Annica Sterneling - 14 mars 2010 11:21

Jag ska snart iväg och jobba, för tredje dagen i rad jobbar jag 13.00-21.00 och jag ska inte förneka att det känns "lite" tjatigt att gå ivg idag igen... men, men det är bara att bita ihop och se glad ut...


Har ju som sagt jobbat en del så det har inte hänt så himla mycket skoj runt mej på sista tiden... säger bara det att det är tur att jag har mina "ungar". Dom förgyller hela mina dagar. Längtar så till den den 27:e, så ska Zenta och jag själva åka på klippkurs i Norrköping, det ska bli funny bunny. Ja, helt själva bir vi ju inte, Tessan och Carina ska med med var sin hund men jag menar ensamma från den här familjen.

I går hade vi lite djurvård på förmiddagen,medans jag klippte Svennis var Liza i sin hage som jag köpt till henne, Morris var på golvet och rastade sej. Kan ju inte så mycket om marsvin ännu, läser det jag hittar men jag tycker att han är dålig på att "rasta" sej. Han sitter mest stilla men det kanske kommer ?

Så tänkte jag att Morris och Liza som numera går under namnet "BItchen", skulle få en ny chans att bekanta sej... så jag lyfte ner Morris i Lizas hage. Hon satt länge inne i sitt makaronpaket sen kom hon ut... gick en vända så möttes dom nos mot nos... DÅ ANFÖLL HON MORRIS... jagade honom runt hagen som en galning.  Han ska ALDRIG mera behöva bekanta sej med Bitchen !


  

Så numera får bekanskapen gå till på det här viset och jag tror att Morris är nöjd med det...

  

Men jag älskar ju min lilla Bitch för det... här dricker hon vatten... hon är så söt. Hon fick en näve hö idag och direkt sätter hon igån och jobbar med det. Fyller hela munnen och stoppar det i sitt bo. Faccinerande att sitta och titta på.


Så Nasse då... han är ett djur för sej... ett burdjur kan man kanske säga...

  

Jag brukar plocka av hela överdelen när jag pysslar med Morris bur. Nasse älskar att ligga där som synes...

  

...sen tar han sej en tur ner till buren och Morris han pratar så dant med Nasse...  

... det roliga är att jag tror verkligen inte att Morris är något rädd för varken kissen eller hundarna. Nasse smakade lite på Morris mat i skålen innan han gick och det passade nog en Nassemage alldeles utmärkt.

I den här familjenn har vi verkligen blandrasdjur !


Så en liten bild på snuttegubben... han är så go... tänk att man kan fatta tycke så djupt för en lite lurvig varelse va ? !

Han trycker sej emot mej när jag har han på bröstet... man blir precis fylld av kärlek i hela    !!!!!

  

Ha en fortsatt trevlig söndag och en bra ny vecka.... Herrå !









Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards