Alla inlägg under oktober 2007

Av Annica Sterneling - 9 oktober 2007 17:11

I går kom Carina och Micke in på en fika...som dom sa men kolla vad dom kom med

En didgital videokamera !!!!

Visst är den fin ?

Och så himla kul...fyller snart och vi hade bestämmt att inte ge presenter, det är inget att fira att man fyller längre men lyssnar dom eller ??

Men fattar ni...en videokamera...så nu ska det filmas.

TACK så jättemycket...vet inte hur jag ska kunna ge tillbaka.

Min lilla Zenta är jättedålig, han har någon magsjuka och när han har det blir han jättedålig. Det fattar man ju i och för sej...han är ju kille ! Men han blir så dålig så han bokstavligt talat inte kan stå på benen, vi har burit honom hela natten till baksidan och det står som en kvast ur baken. Sen orkar han inte gå in han faller ihop som en hög. I eftermiddag har Leffan och jag varit på ett litet ärende och när vi kom hem mötte BÅDA hundarna oss vid dörren, jag blev så glad att jag tjöt. Efter det följde Zenta med på en kort promenad, så nu är han på väg tillbaka. Tur att det finns Canikur ska jag säga.

Skulle kunna tänka mej att vara man en vecka i månaden...har så förbannat ont i magen så jag inte vet hur jag ska vara. Men nu har jag beställt tid till tjärringavdelningen så ska jag KRÄVA att dom karvar ur innehållet där nere, har ju ändå ingen användning av skiten...oj nu är jag visst fruktansvärt besk...

Kolla den fina buketten jag fick av Annika och Marie i lördags...

Nu ska jag smygfilma min man...fniss...

Av Annica Sterneling - 4 oktober 2007 11:33

...kunde inte låta bli att sno bilden, den är ju så gullig. Hoppas inte att det gör något ?

Är på mitt jobb, vi ska snart ha personalmöte så jag hinner inte skriva mer. Ska till Gårdshuset efteråt tills imorronbit...sen...ska jag vara ledig. I alla fall några timmar, det kvittar om det är kris både här och där för jag ORKAR inte jobba. Jag är alldeles slut i kroppen och huvet.

Av Annica Sterneling - 2 oktober 2007 11:55

Vi var på bio igår och innan bion gick jag på toan och där hittade jag orden "Carpe Diem". Jag fastnade för det ordet så när vi kom hem slog jag upp det och det är latin och betyder, fånga dagen, njut av dagen, ta vara på dagen, njut av den flyende dagen. Hittade en annan text: Carpe diem quam minimum credual postero = fånga dagen, lita ej på morgondagen ! Denna text kommer från "Odes" av den romerska profeten Haritius. Tycker att det låter jättebra...fånga dagen, lita inte på morgondagen...det ska bli mitt nya motto för livet...

Jaha så var det jobbardags idag igen...ska till Gårdshuset och det är ok men kan väl inte saäga annat än att det skulle vara skönt att vara hemma ikväll.Vaknade klockan 7.15 (min enda lediga sovmorron den här veckan) av att målaren kom för att måla ytterdörren, han var i och för sig bara utenaför men Zen och Svennis blev galna. Sen en stund efter hade antagligen grannen hundträff i sin lägenhet så då gav jag upp och släpade mig ur sängen.

Saknar Micke och Carina och vovvarna...så här länge mellan våra "möten" är ovanligt men sånt är livet mellanåt, tur att det finns telefoner.

Nu ska jag röja lite i köket...stökade till där innan och det är väl bäst att det ser snyggt ut när chefen kommer hem...

Carpe diem på er allihop...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards