Alla inlägg den 6 juni 2007

Av Annica Sterneling - 6 juni 2007 08:45

Tänk förr...när jag var ung...då drillade jag alltid på den här dagen. Jag har ju varit drillflicka i många år. Nu är jag tant och får bara titta på dom unga vackra flickorna som tagit över mitt "jobb".

I lördags var vi ute och åt med Pelle, Björn, Carina och Micke. Det var kanontrevligt. Jag blev så glad för Pelle och Björn kom hit och fika innan vi skulle ut och äta, dom hade aldrig träffat lilla Svennis. Med sig hade dom massa godis till vovvarna och under hela kvällen fick dom "snällt" sitta och lyssna på massa hundsnack och det blev ju inte mindre när Micke och Carina slöt upp. Så i går fick jag kortet som jag lagt in här över...så gulligt av Björn...snacka om goa vänner !

Maten var så god, vi åt kina buffe på Ming Palace mmmm. Efteråt körde vi hem Björn till Norrköping och sen har vi varit i Kimstad tills i går. Leffan är ju fortfarande sjukskrivern för sin tennisarm. Lika gärna som att sitta och uggla ensamma ivåran trägård kna man ju vara med glada vänner i Kimstad. Konstigt att dom inte tröttnar på oss hängandes runt benen...

I måndags var Carina och jag hemma i Småland och hälsade på, vi averkade ganska mycket på en dag. Skulle haft me kameran men den låg så fint hemma så.

På förmiddagen var vi hos brossan Lasse i Anneberg på en fika, han skulle börja jobba klockan ett, sen till Eksjö och plockade liljekonvaljer på mammas favoställe som vi sen var ute och satte hos henne. En snabb hejsväng på Pejjes jobb, Svennis var med och visade upp sig och han tyckte Pejjes jobb var skit kul. Han jobbar på en bil/lastbilverkstad men oljetunnorna var döotäcka...

Sen for vi till Vetlanda för att hälsa på Anna-Carin och Sandra, där fick vi fika och jättegod hemmagjord rabarger/vinbärsaft, så hann vi med att åka till Karlsson oxå, dom kallar det lilla Ullared. Den som var mest shoppinggalen var Carina, hon som så hårt går ut med att  hon inte gillar att gå i affärer. Hon handlade sig till och med kläder, mer än vad jag gjorde...

Så hem till Eksjö igen, plocka upp pappa för att sen fara till Anneberg igen till Pejje och Helen. Oj vilket fint hus dom köpt !

Där fick vi middag och fika, vi satt och prata och allt kändes´så bra men klockan tickade så framåt åtta var det dags att tänka på refrängen, skulle ju köra hem pappa oxå.

Men oj va jag längtar hem efter den här dagen....det är länge sen jag fått sån hemlängtan. Längtar efter gemenskapen med pappa, Lasse och Pejje...men det går ju inte att göra så mycket åt just nu.

Kanske därför jag dragit mig undan för att åka hem, det är jobbigt att åka därifrån...

Hade i allafall en kanondag och är så glad att Carina ville följa med och hälsa på min familj.

Jaha dagen idag då...ta det lungt på förmiddagen, jag låpg nämnligen hela dagen igår i magsmärta, vet inte riktigt vad det kan ha varit. Känner mig bättre idag men är fortfarande väldigt öm i magen. Sen börjar jag jobba 15.00 idag, men A kommer hit så får vi se vad vi hittar på, det är ju nationaldagen som sagt...                     

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards