Alla inlägg under april 2007

Av Annica Sterneling - 15 april 2007 08:49

Det här är Svennis nya fru, hon heter Freja. Visst är hon söt ? Vilka valpar det kommer att bli va.

Ska iväg och jobba om ett tag...just nu känns det inte jättespännande men det går väl det oxå.

Igår pysslade vi i trädgården mest hela eftermiddagen och kvällen. Det var mysigt, kul att plocka fram "sommarsakerna" igen. Köpte några panseer och några ja va hette dom nu igen...blommor man har bland stenpartier i alla fall. Kul me lite färg iträdgården.

Senare på kvällen grillade vi lite karre och hade klyftpotatis till det och vi satt ute och åt fast klockan var närmare åtta. Sancka om försommar.

LHC blev inte svenska mästare...TJOHOO !!

Nu var det många som blev arga på mig...jag är inte ett dugg intresserad av hockeyn...det har bara varit så himla mycket stohej runt hockeyn...men det måste ju vara så att bäsat laget vann...eller??

Ska iväg på planeringsdagar måndag-tisdag med jobbet, ska till någon kursgård utanför stan som jag inte kommer ihåg vad den heter. Ska bli kul att komma iväg lite från vardagen men jobbigt att inte vara med vovvarna. Jag kommer att längta ihjäl mig...lite efter Leffan oxå...hi hi...honom får jag inte glömma.

Nu väntar duschen...

Av Annica Sterneling - 12 april 2007 08:23

I går var vi på spår med ett gäng glada "tanter". La ett spår till Zenta och han var jätteduktig...i ett obevakat ögonblick gick Zenta sitt spår alldeles själv. Där jag hade gått ut gick han in och tvärtom...köttbullarna smakade säkert gott som vanligt, för dom var borta.Ja ja kul hade vi i alla fall och det var huvudsaken.Är lite låg idag...jag blev fälld av två hundar som lekte igår, det var som om någon slagit av mig benen. Kändes som om jag tog emot med ena framtanden, det gjorde jag givetvis inte men ont har jag i nacke, rygg, övrarmarna och överkäken. Måste sett heldumt ut när jag damp...lilla Svennis hade jag i koppel..tur att han inte hamnade under!SEN har jag skrapat TVÅ fälgar på bilen igår. För mig är det inte en jättegrej, det är bara en sak men visst är det tråkigt, vi har inte ens haft bilen i två veckor.Men Leffan...han säger att han inte bryr sig men jag kan läsa honom...han visar det på massa sätt, han är JÄTTEbesviken med alla stora bokstäver som finns. Han valde speciellt dom här fälgarna och jag vet att han var jättestolt över dom. Jag kan fatta honom men jag gjorde det inte med flit...Kommer nog bli några jobbiga dagar framåt...Idag ska jag åka till Micke och Carina vi ska hjälpas åt att klippa Drutten så jag ska hoppa, nej det blir inget hopp med min onda kropp utan kliva, i duchen och sen rasta vovvarna och ge mig iväg om jag nu vågar köra bilen. Ja ja det finns ju två fälgar till att köra på. Skulle inte förvåna mig om det händer för nu är jag jättenervös att det ska hända något mer och då spänner man sig och det blir bara fel.Ha en bra torsdag!

Av Annica Sterneling - 8 april 2007 17:12

Här är min favorit DRUTTEN, en av Micke och Carinas vovvar men Drutten är jag ganska mycket förälskad i.Kommer hem efter en kanontrevlig påskafton i Kimstad...det är alltid trevligt med dom men ja igår var det x-tra trevligt. Vi grillade och åt bakad potatis...mmmmmmmmmmm de va så gött! Vi struntade i påskmaten i år, det är ju ungefär det samma som julmat. Sen badade vi tunna, vi hade väl lite väl bråttom i för det var lite kallt i början men sen blev det bättre. Förlåt Micke för armen men du måste sagt något dumt eftersom jag behövde uppfostra dej...hmm.Idag fick vi frukost på sängen, snacka om att vi är bortskämda och efter lite slöande och tv tittande i soffan blev det frulle nr 2 och det var påskfrukost som heter duga, sen tog vi kaffet på baksidan i solen. Visst det var lite kalla vindar men i solen är det skönt.På dan i går var pappa Uno här på lite lunch, jag hade gjort en stek och sås & potatis. Han tyckte det var så gott sa han och jag fattar att det blir annat med nylagad mat eftersom han tar mat från servicehuset annars. Nu ska jag jobba lite...ganska betungande faktiskt...A och jag ska ta en kopp kaffe...Tjao amigo.

Av Annica Sterneling - 6 april 2007 16:02

Här är en bild på Lotta, min väninna från Eksjö och hennes tax Knut, Emelie var oxå med, det är Lottas dotter men jag fick ingen bra bild på henne den här gången. Dom var på genomresa och stannade till på en fika i söndags.Idag har vi varit på långfredagspromenad i skogen men det var inte så skönt som man kunde tro när man tittar ut, fullt solsken men iskalla vindar. Men jag la ett spår till Zenta och det gick bra idag oxå, först står han och tittar på mig som: jaha va ska vi göra nu då? börjar lukta lite, kissar en skvätt och sen på spåret. Nosen i backen hela tiden, en lite avstickare men sen på spåret igen sen i MÅL !! Jag blir så stolt...Jag jobbar idag, vi ska iväg till nassarna nu sen ska vi hem till mig för att äta tacos och kolla på en fars på tv:n ikväll. INTE kolla på hockeyn sosm alla tjatar om. Vill Leffan se det får han titta på tv:n i sovrummet. Hård men rättvis...vill han ha oss hemma och jag ska laga mat får det bli den fördelningen.Imorron kommer pappa Uno på lite mat och sen ska vi till KIMSTAD... Tjohoo !

Av Annica Sterneling - 5 april 2007 21:12

Läste på min blogg att Acke var så ledsen, det ska du inte vara se du för jag har inte kommit så lång i mitt fotofalbum med att sätta in bilder. Blink, blink...Bilden är i alla fall från i söndags på samträningen. Visst är den fin ?Jag är så fruktansvärt trött idag, fattar inte va det är, men det kanske är sånt som kommer efteråt, jag har ju jobbat en hel del och nu varit ledig några dagar och slappnat av. Vi har i alla fal varit i Mantorp och handlat idag, det var inte så fasligt mycket folk fast att det är skärtorsdag och allt. Ja, det är ju påsk nu, jag har inte påskpyntat mer en med en påskkärring som jag köpte för 19,50 idag. Det får räcka så.Jag jobbar imorron till lördag morgon, den kommer Uno på lite middag på dan, fast det blir inte påskmat utan stek och potatis. På kvällen ska vi Till Carina och Micke, vi ska bada tunna...ÄNTLIGEN!!! Det är hur länge sen som helst och det ska bli så skönt. På söndag ska vi göra det och det och det och det och det. Massa saker som vi sagt hur länge som helst och bara glömmer bort jämt men NU ska det bli gjort. Basta...Nu ska vi titta färdigt på Bond "Casino Royal" sen väntar kvällspromenad och sen natti natti.

Av Annica Sterneling - 4 april 2007 16:47

Ja, vart tar tiden vägen ? Det bara springer iväg. Var på Fritt Följs samträning i söndags där av bilderna, det är Linda som tagit dom på mina guldklimpar. Visst är dom snygga ? Fast det tycker man alltid om sina egna...Leffan putsar fönster idag och det var välbehövligt. Han är himla duktig på det men så har han ju fönsterputsning som yrke oxå. Jag har putsat fönster EN gång sen vi blev ihop och det gör jag aldrig mera om, för han putsade om dom...hmmm, snacka om finkänslig, va?Men det är ganska skönt att slippa putsa, man kan ägna sig åt gardiner och blommor istället, idag bloggar jag.Så om det är någon som behöver fönsterputs är det bara att höra av sig, pengarna ger ni till hans fru. Hon vet hur precis hur man gör av med dom.Ja, idag har Zenta och jag prövat spår för första gången. Det va skitkul, tyckte Zenta oxå. Han var så duktig lilla gubben. Fick så mycket beröm av Kicki, han var så stolt. Det får vi fortsätta me...det är roligt att ha saker som bara jag och Zenta gör. I eftermiddag har Ricco, en annan lagotto och hans matte som jag ärligt talat inte vet va hon heter Typiskt mig ! varit här. Jag kan absolut inte klippa lagotto något proffsigt men jag tycker att det är kul. Så jag har delat med mig av tips jag fått. Det var trevligt i alla fall.Nu ska jag ta en kopp kaffe på baksidan och njuta av mina nyputsade fönster.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards