Alla inlägg under maj 2007

Av Annica Sterneling - 13 maj 2007 15:33

...var ju hos Micke & Carina och hjälpte till att måla deras badsida som har bytt namn måste jag ju meddela, den heter Bahamas. I alla fall den färgen vi målade me tyckte jag var så himla snygg så nu har jag oxå köpt den och idag har jag börjat måla. Men fick sluta för det började ju REGNA och jag får inte plats med alla grejerna under tak. Men ni ser ju på kortet vilken skillnad, va... Jag målade bräderna på grillen vi fick av Micke och Carina oxå har jag målat pinnarna runt rabatterna me. Nu får det vara bra för idag. Men det är så kul att greja, timmarna bara flyger iväg, Leffan sa att jag hållt på i tre timmar, fattar inte vart den tiden tog vägen.

Har varit på samträning idag, "mamma och pappa" (du ville ju inte vara min bror så du får väl vara pappa då, Micke...) var oxå med med Drutten, Buddha och Rozzo. Lilla Buddha är så himla duktig, jag tror att matte va lite stolt idag ? Det får vi göra om.

Jaha nu får man väl sitta här och göra vad ????? Jag kommer väl på någe...

Av Annica Sterneling - 12 maj 2007 17:14

Så här kom han hem från tvättstugan i dag...han kom på att han skulle tvätta sina byxor och tröja när vi ändå hade tvättstugan och det är ju jobbigt att gå två gånger, eller hur ?

Man tager vad man haver, som Kajsa Varg sa...

Ikväll gäller det...tar The Ark hem eurovesionslagerfestivalen ikväll ?

Om dom kommer bland dom tio bästa ska jag få 1000:- av leffan och kommer dom efter tionde plats är det jag som får slänga fram slantarna. Igår lovade han att OM dom kommer etta ska ha lära sig dansa som Ola Salo OCH så ska vi flytta till tvåan som vi tittade på i Kimstad i tisdags. Jag kunde tänka mig mer att flytta dit än han. Så nu hoppas jag ännu mera att dom vinner.

Jobbar till i morron bitti, har funderingar på att åka på lite samträning men vädret får bestämma lite. Hoppas hoppas att resten av "familjen" oxå vill följa me annars träffar jag dom inte förrän på ONSADAG !!

Hur sak det gå.....tur att det finns telefon i alla fall.

Hopp i dusch är det som gäller nu.

Måste bara få säga...blir så trött på människor som skriver konstiga saker...jag syftar på kommentaren iföregående blogging...kan man inte skrivat något vettigt kan man ge fan i att skriva något alls...

Av Annica Sterneling - 11 maj 2007 09:13

Men nu är vardagen här igen...Kom hem till Linköping igår efter ett par lovley days i Kimstad. Jag är KÄR...i Ricco, en lagottopojke på 11 månader som Carina och Micke är hundvakt åt. Han påminner lite om Zenta men han har större huvud, men vi fann varandra.Zenta har visat vilken "mördarhund" han kan var, trödde inte mina ögon när jag såg honom. Ricco har det där mjuka sättet som Zenta BRUKADE ha, Zenta stog över honom och morrade och ruskade honom som han gör med leksaker som han ska döda. Lilla Ricco skrek. Jag har aldrig varit så arg på Zenta som jag blev då, jag bara skakade och hjärtat slog i 200. På kvällen låg jag med Zenta i famnen och tjöt för jag hade så dåligt samvete för att jag varit så arg på honom.Men jag har i alla fall fått pröva på att klippa lagottos. Carina är så snäll och låter mig klippa, jag tycker att det är så kul. Jag blev så stolt för hon har berömmt mig massor, bland annat för Drutten, han är ju för övrigt min favvo så det kändes x-tra kul att få beröm för.I går var vi på marknad i Skärblacka och sen for vi i till Norrköping, där åt vi äkta italiens stenugnsbakad pizza. Jag säger bara det har ni inte ätit sån pizza har ni missat något, den är så god.Det var meningen att vi skulle åkt till nyöppnat City Gross men vi var så mätta och alldeles för mycket folk så vi hoppade det. Jag körde Mickes stora bil...när vi skulle ut från parkeringen tyckte jag att bilen framför åkte...som tur var hade jag reaktion, annars hade jag puttat ut den bilen i vägen...hmmm. Det kommer jag få höra länge nu: "jag tyckte ju att den åkte"...Konstigt nog, mättas om vi var skulle vi äta glass till efterrätt och stannade vid ett ställe. När vi åkte därifrån satt jag och fundera över en sak som hade hänt, Carina berättade en sak och Micke satt i baksätet och mummlade om något annat. Det där andra var att han talade om för mig att lite längre fram var det RÖTT. Jag missade det kan man ju säga. Leffans ögon var visst som tefat i baksätet. Jag får väl aldrig mera köra deras bil.Nu har jag försökt att framkalla foton via nätet en bra stund här på morgonen, nu ger jag upp och går till en fotoaffär i stan. Jag blir så förb...enad. När Micke hjälpte mig sist gick det som en dans...men det är ju ingen som vågar fråga honom mer för han har ju visat mig en gång...:)Men en sak har jag lärt mig, Micke han är inte SUR (men han kan bli om man tjatar), man behöver inte se glad ut för att inte vara sur. Och ni...leta tre gånger i husbilen så hittar ni det som kommit bort.Nu ska jag leta tjuga, promenera med hundarna och sen susa till jobbet...

Av Annica Sterneling - 9 maj 2007 17:48

Det är underbart att vara här i Kimstda bland vänner och HUNDAR...

Igår var det 8 vovvar runt oss, 7 killar och Buddhas lillasyster Fanny. Carina och jag klippte det lilla charmtrollet. Hon var så fin fram till att hon lekt med all pojkarna efter att hon hamnat i vatten. Fattar ni var lerig hon blev...men en smutsig hund är en lycklig hund.

Idag har vi badat Ricco, badat och klippt Rozzo, klippt lilla buddha. Jag har klippt klorna på 4 vovvar, nu har vi bara klippning på Ricco och Drutten kvar. Måste bara säga det, vi följde Tessans råd och planterade in Valium i väggarna...Buddha låg som en ängel när vi klippte honom. Men det är inte lätta klippa babysar, den pälsen är så lätt och flygig men det är kul att klipppa vovvar överhuvudtaget.

På dan en sväng idag har Carina och jag varit inne i Norrköping på lite shoppingrunda. Micke har varit med en kompis idag och grejat med en båt och Leffan har jobbat men han kom hit efter jobbet. SÅ nu är familjen samlad igen.

Micke och jag ska ha lite dataskola senare...nu ska vi dricka kaffe och lite bullar som jag bakade här om dagen..hej  hej.

Av Annica Sterneling - 8 maj 2007 10:49

...vovvarna och jag. Dom har varit med mig på jobbet i natt och efter att jag slutade 9.30 idag tog vi me mackor och kaffe på långpromenad i Tinnerskogarna. Dom har lovat regn idag men vi klarade oss, solen sken och det var så där lagom varmt. Innan vi gav oss iväg på promenaden la jag ett spår till Zentis, det gick så där bra men vi har inte spårat på länge så jag får skylla det på mig.

Tänk så skönt det är med ensamheten ibland, bara strosa runt med hundarna och tankarna bara rullar i huvudet...man skulle ta tillvara på såna där tillfällen lite oftare.

Har bara så förbaskat ont i axlar, nacke och rygg...har sagt så många gånger att jag ska kontakta vårdcentralen men så blir det inte av. Skyller på att jag inte har tid att sitta på vårdcentralen, tar det nästa vecka...

Ikväll ska jag åka "hem" till Kimstad, jag och doggisarna ska stanna ett par dagar för jag är ledig och vi har lite hundjobb på G. Ska klippa klor och pälsar. Ska få träffa ett syskon till Buddha ikväll och så är 11 månadet gamla Rico hos Micke och Carina. Så nu ska jag packa min nyinskaffade väska på hjul med tillhörande beaty box för att sedan göra mig "vacker" till hemfärden...

Tjao amigo ! 

Av Annica Sterneling - 7 maj 2007 12:33

...visst är jag duktig va ?

Så är jag besviken...blev lovad att få lära mig att göra hundhalsband och samtidigt få träffa en tjej som är jättegullig. Såg verkligen fram mot denna stund av trevligt sällskap och pyssel...men jag fick inte vara me´...dom träffades idag utan mig. Sånt ä livet !

Ska jobba i em/kväll/natt, ska ha en eventuell vikarie brevid mej, det blir kul. Altid spännande med nya människor.

Nu ska jag rasta hundar sen pysa iväg till skogs...hastalavista.

Av Annica Sterneling - 6 maj 2007 20:40

...som jag hittade i kameran från igår när vi var på utflykt. Det är mullvaden Buddha...visst är han för söt ?

Om ingen annan tänker släppa loss en från den eländiga kroken får man väl gräva upp den...Drutten och Buddha satt fast i samma krok, rätt som det var var dom på egen promenad med lina och kroken släpandes mellan dom. Alla sätt är bra utom dom dåliga...

Av Annica Sterneling - 6 maj 2007 20:07

...är jag idag.

Har många tankar i huvet...sånt som jag bara kan ha för mig själv. I alla fall just nu...kanske kan dela dom med nån en annan dag. Tur att man har sin dagbok, det är så himla skönt att bara få skriva av sig ibland.

Har jobbat ett dygn från 18,00 igår till idag, det har varit ok. Vädret har ju varit gudomligt idag men  det skulle visst bli regn och det behövs ju det me.

Nej orkar inte skriva mer idag, ingen inspiration...återkommer en annan dag. Var rädda om varandra...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards