Alla inlägg under mars 2007

Av Annica Sterneling - 18 mars 2007 08:52

Har ont i halsen och huvudet...haft problem med gallan inatt och spytt..känner mig ganska urlakad med andra ord och så jobbar jag till klockan fem idag. Hade planer på att ta en rejäl skogsrunda och grilla korv emn vädret är inte så inbjudande idag. Vi hoppar nog korven men promenera kan man ju ändå. Har suttit och läst Hundsport och Härliga hund nu på morgonen, det var inte bra, hittade en annons med kläder så nu har jag skickat efter var sin fleesjacka till Leffan och mig och ett vindtätt ställ till mig för promenader. det kan alltid vara bra att ha. För övrigt är det två riktigt trevliga tidningar att bläddra i.Håller på att läsa en bok jag lånat av Carina, den heter "För syndernas skull" och har 585 sidor, man kom direkt in i den, började lite spännande så nu ska jag ta täcket och boken en stund innan jag väcker F.

Av Annica Sterneling - 15 mars 2007 20:21

Jo fast så är det ju så här års...det skulle visst bli bättre i helgen. Leffan har i alla fall lovat att om det snöar imorron ska han stå naken vid äppelträdet i Kimstad och vi får kasta snöbollar på honom. Lite önskar jag ju att det snöar imorron...Jag har gjort potatissallad och tsasiki idag för vi ska premiärgrilla hos Micke och Carina imorron kväll. Kanon.Vet inte vad det är med mig idag, jag är så himla trött. Jag har sovit som en gris inatt men när jag kom hem och hade varit ute med hundarna idag på morronen gick jag och la mig igen och sov som en stock i två timmar fast det känndes som jag kunde sovit hela dan. Jag är fortfarande trött och har gäspat hela dan. Men lite nytta har jag fått gjort ändå, har sytt gardiner till sovrummet och en liten till badrummet. Men den i badrummet är nog den dyraste gardin jag någonsin har haft, i allafall i badrummet. Sprang in lite snabbt på tygaffären i Ekholmen en dag för att just köpa en liten meter till badrummsgardin. Hittade ett snyggt som passade med färgerna jag har där nu. Expediten klippte av en meter och jag skulle betala. 149:- !!! För EN meter...men det var så dags då när det var klippt och färdigt. Hade hittat ett vårtyg som var nyhet. Jag som brukar köpa tyg på Klädjätten för ca 50 kr /m. Men det blev en fin gardin och jag har lika mycket kvar så jag fick ju som Tessan kom på, tyg till TVÅ gardiner. Då känns det ju lite bättre.Får man sova nu ?Nja klockan är ju snart halv nio så om en timma kanske. Gonatt!

Av Annica Sterneling - 14 mars 2007 20:09

Snälla ta mig dit...Sköna maj välkommen...ja i alla fall april. Jag har vårkänslor idag, snacka om underbart väder vi har just nu. Vi satt på framsidan för första gången för i år med eftermiddagskaffet i solen, så skönt.Jobbar ikväll, har precis klarat av middag, disk och dusch så nu kan vi bara umgås, det har varit ett bra arbetspass idag.Jag och hundarna började dagen med en vårpromenad men attans vad det blåste så om man inte är i lä är det fortfarande kallt. Sen for vi iväg på en shoppingtur, jag skulle bara in och ut i ett par affärer så doggisarna var med i bilen. Var och handlade på oss lite mer kompostgaller och sen var jag på Rusta för att köpa två nya hallmattor och till sist en snabb sväng in på Lidl, dom hade billiga energidryck denna veckan, då måste man ju passa på bara.Väl hemma igen hade Tessan ring så jag ringde tillbaka (knasigt va, vi bor vägg i vägg), hon bjöd in mig och vovvarna på en fika. Vi sa tacksamt JAAAAA! Det va så skönt vi satt i trägården och drack kaffe medans vi tittade på hundarna som höll lite skådespel för oss. Mina monster hittade märgben som var det godaste dom ätit. Konstigt, för hemma vill dom inte ha märgben. "Pirayan" Svennis morrade så fort någon bara slängde en blick på honom och vaktade "sitt" ben. Zenta körde en mer mjukare variant, när Primo fått tag på märgbenet gick han in och hämtade en leksak och la framför Primo, då ville ha ju ha den och då tog Zenta benet. Han gjorde så två gånger. Han är inte så korkad min lilla guldklimp !Nu ska vi titta lite på tv:n. Hej då !

Av Annica Sterneling - 13 mars 2007 17:29

Funderade på att lägga ner både blogg och gästbok efter allt "tjafs" men nej, jag tycker själv att det är så kul så jag ska fortsätta. INGEN ska få vinna över mig på det viset, det är valfritt (som Östersjön) att vara på min hemsida. Stör man sig får man väl helt enkelt skita i att läsa min blogg. Nog talat om det här tråkiga nu det finns så mycket annat kul att skriva om och lägga sin energi på.Idag har jag åter haft en kanondag med mina goda vänner...det började med att jag träffade Tessan efter morgonpromenaden, hon och hundarna följde med in på en fika, vi satt och prata fast jag sprang omkring lite under tide. Bakade lite rosenbullar och kokade soppa.För efter 14,30 kom Carina, Micke, Rozzo, lilla Buddha, Tessan, och Primo hit på lite mat. Micke och Carina hade varit med Rozzo hos vetten och stannade till en stund innan dom begav sig hemåt igen. Men tiden går så snabbt när man har trevligt, alla gick så himla snabbt kändes det som. Så nu är vi ALLDELES ensamma igen. Snyft, snyft.Jag målade färdigt mina krukor och pedistaler igår så idag var det torrt och jag kunde ställa dit sakerna igen, det blev bra tycker jag själv. Blanksvart och gröna växter. Tänk va lite färg kan göra.Nu ska jag ta en promenad med hundarna och sen ska jag nog bara sjunka ner i soffan en stund. See you later...

Av Annica Sterneling - 11 mars 2007 15:40

Vaknade kl 04,30 idag alldeles klarvaken och kunde inte somna om, jag gick upp och kollade på en dvd som var bra i början men slutade alldeles tamt. Ja, men nu har jag sett den. Gick och la mig vid 07,30 igen och blev sen väck med frukost på sängen (jag är fruktansvärt bortskämd) och dagens viktigaste samtal med Carina & Micke.Efter en skogspromenad med vovvarna for vi iväg och handlade lite nya blommor och en lamineringsmaskin på Jula. Har velat ha en så länge nu.När vi kom hem har jag nu bakat bullar, bakat en mjuk pepparkaka, lagat och ätit middag plus att vi har tvättstugan oxå och klockan är inte fyra än. Tänk va man hinner med vissa dagar?Jag har planer att börja måla om lite krukor och pedistaler idag också men det är ju en rolig sak så det ska väl gå som en dans. Tyvärr har jag ett tråkigt arbete framför mig, eftersom vi tvättar och det var ganska mycket tvätt kommer det att bli en strykhög oxå men det är ju ingen som direkt kommer och tar det jobbet ifrån mig så det kan man kanske sparar till en annan dag. Skulle vilja åka och ta en fika i Kimstad, det är ju flera timmar sen vi sågs nu...börjar få abstinens av längtan efter familjen.Blev så fruktansvär ledsen igår...jag tar inga namn för då blir jag väl anmäld för förtal oxå. Fick i alla fall veta att någon tagit illa upp att jag satt ut foton på denne någon på min hemsida. I min naiva värld var jag stolt och ville visa upp min vänner och bekanta, tänk så fel man kan göra va...men, men man lär av sina misstag heter det ju och det var snabbt ordnat att plocka bort denne någon från hemsidan.Nu väntar tvättis. Tjao!

Av Annica Sterneling - 10 mars 2007 15:42

Jag har jobbat inatt med A och det har varit trevligt. Idag på morgonen kom Leffan och hundarna och hämtade mig. Vi tog en skön skogspromenad med köttbullejakt. Testade med ett mini uppletande för Svennis, vi gjorde det två gånger och det gick jättebra så det får vi öva på. Zenta är kanonduktig på köttbullespår, han jobbar som sjutton. Vad gör man inte för kötbullar...Ikväll är det melodifestivalen som gäller (fast att Magnus inte är med...), vi ska äta lite gott och dricka lite vin till entrecon. I eftermiddag har jag städat lite och plockat, det är ganska skönt att bara vara hemma och inget planerat förrän på måndag klockan 15.00 !!Har gjort slingor på Leffan oxå, just nu är han i duschen, ska bli spännande och se hur det blev den här gången.Har en Svennis framför tangentbordet så det är lite bökigt att skriva så alla stavfel är hans fel idag...Zenta ligger på sängen bakomm mig.Lyssnar på en skiva jag fått av Micke, han har samlat Arvingarna och Barbados på samma Mp 3 skiva. Snacka om att jag haft en nostalgitripp i eftermiddag när jag städade. Har beställt skivor av Micke idag me, men jag hatar att be om saker. Är väl van att klara mig själv... men i alla fall Andreas Johnssons samlingsskiva och Melodifestivalen 2007. Musik är livet !Nu ska jag ta en prommis med doggisarna sen ska jag duscha. Efter det fixa en laxmacka till mig och min man med hovmästarsås, som förrätt och sen börja med köttet.Må bästa låt vinna ikväll...

Av Annica Sterneling - 8 mars 2007 17:23

Ja, det går det med.Idag har Leffan och Micke kört ett par kompisar till Micke och Carina till Arlanda flygplats, dom ska till Thailand och fira sina födelsedagar. Man är ju inte ett dugg avundsjuk i alla fall... Carina och jag var hemma med hundarna, haft en mysig förmiddag med lite knep & knåp till varandra. Lite kul sätt att lära känna varandra bättre på faktiskt.När grabbarna kommit hem käka vi lite middag sen var det dags för oss att packa ihop och köra mot stora staden och lämna lillbuddha, snyft...snyft och alla andra kompisar oxå förstås. Det blev så mycket när vi skulle åka så jag glömde säga hej då till alla vovvarna och framför allt till lilla Drutt, han är en riktig guldklimp. Han har sovit på mina ben två nätter i rad så det kommer jag sakna nu.Jag ska laga lite mat till mitt jobb nu, han är nog lite hungrig. Han ska få köttbullar till middag i kväll, jag har ju som sagt redan ätit så det får bli en kopp the till kvällen och ett par mackor som jag hann få med mig när jag mellanlandade på Grengatan.Hörs snart igen !

Av Annica Sterneling - 7 mars 2007 16:22

Har gått en ensampromenad mes Zentis i eftermiddag, dels för att koppelträna och det är alltid lättare att koppelträna när vi är ensamma och dels för att det är säkert skönt för hundarna då och då att ha ensamtid. Det kanske är att förmämskliga hundarna för dom tänker väl inte så men det känns i alla fall bra för mig att tänka så.Under våran paromenad fick Zenta brunagråa "stövlar" på sig, han blev så fin !Ja ja det är ingen ide att duscha honom för nästa gång vi går ut ser han likadan ut ändå.Känner mig rätt besviken på ett av mina arbetsplatser, det jag har sagt upp mig ifrån. Har fått en känsla att det pratas bakom ryggen, besvikelser att jag sagt upp mig, det kan jag i och för sig förstå. Nu menar jag inte bara för att jag är JAG, fniss fniss...Nä allvarligt, det gick ju så snabbt men ibland dyker möjligheten upp och man måste ta den. Jag har ju inte skrivit på något livstidskontrakt någonstans...och nu när jag fick chansen hos A vill jag inte missa den. Jag tänker ett steg längre oxå, arbetet som finns på Edhaga och Lilla Åby är min chef Lasse oxå chef över och om jobbet tar slut hos A har jag större chans att få in en fot där kanske. Det vore kanon kul, mycket djur & natur men ändå jobba ned samma klientel som idag. Det får tiden utvisa, man får ta ett steg i taget.Har varit hemma i Linköping en sväng idag, medans Micke och Carina var med Rozzo hos vetten var vi hemmma, plockade lite och bytte smutstvätt mot lite rent. Vi fick äran att vara barnvakt åt lillprinsen BUDDHA. Om man bortser från Zenta är han absolut den vackraste lagotton i hela världen och absolut den sötaste valp jag träffat...jag menar allvar...så bedårande.Ikväll sak vi äta våfflor, mums! och nu ska jag gosa med vovvarna.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards